“Vreau un site!” - află care sunt primii pași în acest sens

07 Jul 2016

Este cel mai simplu să-ți dorești un website. Însă lucrurile nu se opresc la dorință atunci când se lucrează la un proiect care o să fie de succes. Știm că vrei un website peste noapte și rezultatele să apară chiar peste 2 zile. Ne pare rău să te dezamăgim dar un astfel de website nu va genera niciodată banii pe care îi dorești.

În spatele fiecarui website/aplicatie iOS sau Android dezvoltat de KickMedia se află câteva etape care asigură un rezultat de care să fii mândru și peste câțiva ani, nu doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Hai să trecem în revistă câțiva pași importanți înainte de a da startul proiectului:

  • stabilește scopul principal al website-ului. Ce vrei să obții cu el? Vei vinde ceva pe el? Va fi doar informativ? Vor exista plăți? Se vor face conturi de utilizatori?

  • înregistrează un domeniu (te putem ajuta și în acest sens) și achiziționează un pachet de hosting. “Vreau un site!” - află care sunt primii pași în acest sens

  • Alege un domeniu simplu, ușor de reținut și care să reprezinte domeniul tău de activitate.

  • promovează site-ul prin mai multe metode de marketing online.

  • alege un design potrivit. Decide împreună cu echipa care o să-ți dezvolte site-ul ce anume se potrivește și care dintre teme este adaptabilă pentru mobil sau tabletă. Nu uita că în ultima perioadă oamenii petrec extrem de mult timp pe telefon.

Echipa KickMedia îți stă la dispoziție cu orice fel de întrebări ai referitoare la viitorul tău website. Ce mai astepți?Contacteaza-ne aici.
© Toate drepturile rezervate KickMedia SRL