Ce plan de hosting să aleg pentru site-ul meu?

10 Jul 2016

Știm cât de greu este să identifici planul de hosting cel mai bun pentru nevoile afacerii tale. Apar întrebări și nu știi care provider de hosting este cel potrivit și cel în care să ai încredere deplină. Este extrem de important să știi că poți apela oricând ai nevoie de serviciile lui.

Totul este mult mai simplu atunci când îți dai seama că alegerea potrivită nevoilor tale o să atragă doar beneficii pentru site-ul tău.

Website-ul a devenit o necesitate în procesul de dezvoltare al oricărei afaceri și este un pion strategic care poate genera succes.

Alegerea unui web hosting provider de încredere, va face, cu siguranță, diferența de funcționalitate și performanță.

Iată câteva sfaturi utile pe care să le ai în vedere când cauți un hosting pentru site-ul tău:

1.Cere informații complete pentru a înțelege exact ce conține fiecare pachet pus la dispoziție de provider.

2.  Solicită o evaluare a site-ului și o ofertă bazată pe informațiile furnizate către provider.

3. Asigură-te că providerul de web hosting oferă posibilitatea de upgrade. De cele mai multe ori, când afacerile cresc, apare și această necesitate pentru că un număr mare de clienți înseamnă și trafic mai mare pe site.

4. Nu pune criteriul principal prețul pachetului, ci mai degrabă facilitățile oferite. Pune preț pe promptitudine. Nu poți pierde timp important când discuți de afacerea ta.

5.  Asigură-te că ofera suport tehnic în cazul în care ai nevoie de modificări sau apar probleme neprevăzute.

6.  Alege un provider care oferă back-pul datelor, astfel fiind asigurat  în caz de corupere.

De cele mai multe ori, există următoarele variante disponibile:

Shared hosting –  una dintre cele mai utilizate și populare soluții de hosting. În general, afacerile mici, bogurile sau micile magazine online aleg o astfel de soluție pentru hosting-ul website-ului.

Serverul virtual privat – este soluția potrivită atunci când site-ul tău are nevoie de mai multe resurse.  Astfel, creșterea traficului nu va afecta în niciun moment website-ul.  Deși costurile sunt puțin mai ridicate, performanța acestui tip de server asigură un website care nu va întâmpina probleme cu traficul.

Serverul dedicat –  Acest tip de hosting este recomandat dacă ești în căutarea unei soluții premium pentru o performanță ridicată și o experiență premium pentru vizitatorii site-ului. De cele mai multe ori este ales de cei care au deja un site cu un trafic mare.

Desigur,  exsită și cazul în care nu deții informațiile necesare. Tocmai de aceea, noi sumte aici și îți stăm la dispoziție cu informații adaptabile afacerii tale.

Tot ce trebuie să faci este să ne dai un semn aici: Contact   Un coleg de-al nostru vă va răspunde cât mai repede.


© Toate drepturile rezervate KickMedia SRL